20. maj 2012

Del ! Del !

Hej sødeste læsere. Jeg ville bare lige opfordre jer til at dele bloggen videre til venner og familie. Synes godt vi kunne bruge nogle flere læsere, trods at i er rigtig gode! Så anyhow, del og fortæl gerne om bloggen, og hvis i kan, så ville det også være helt godt og dejligt, hvis i lavede en bloganbefaling. Tak på forhååååånd!

2 kommentarer:

 1. Hej Christine
  Jeg ved ikke om du kan huske det, men det er mig der på et tidspunkt skrev til dig omkring efterskolen og at tage den i niende og sådan.
  Ville bare lige sige at jeg efter sommer starter på Humble i niende klasse, og JEG GLÆDER MIG HELT SINDSYGT!! Det var faktisk din blog der gjorde at jeg opdagede efterskolen, så tusind tak for det! Jeg håber på at få et ligeså fantastisk år, som det lyder til at du har haft.
  Kærlige Hilsner Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte, jeg så din kommentar for 100 år siden, men har faktisk helt glemt at svare tilbage på den. Ih hvor det glæder mig som en lille baby, at du har valgt Humble og så i 9. klasse! Det er den hyggeligeste efterskole, lærerne blev mine bedste venner og der går ikke en dag, hvor jeg ikke savner Humble helt ind i mit hjerte. Jeg er også rigtig glad for, at min blog har gjort noget for dig, for nogle gange glemmer man helt, at der er andre, der læser med :)

   Du er altid velkommen til at skrive til mig på mailen i bunden af blogge, hvis du er i tvivl om noget.

   Mange kærlige hilsner fra
   Christine Miranda

   Slet

Blog-arkiv