8. apr. 2012

DET BEDSTE GIG I VERDEN

I kan vel næsten godt regne ud, hvad der er, som i skal til at høre om? Galla-koncerten som vi spillede med vores efterskole-band (da vores daværende lærere ikke kunne udtale Jamiroquai, blev vi omdøbt til Yasmina Choir?). 

Det var en fantastisk aften, needless to say! Vi ankom til Humble allerede søndag eftermiddag, selvom selve gallaen først var om tirsdagen. Vi fik altså øvet og hygget i mange, mange timer før den store aften, og det har virkelig også bare været nogle skønne dage op til koncerten, selvom man jo hurtigt bliver irriterede på hinanden, når man er i et 11 (+ lyd-dreng) mands band. Transporten derned og maden fik vi betalt, så det var også bare lækkert. Da vi endelig stod på scenen foran alle de nuværende elever, kunne man virkelig mærke, hvordan respekten bare strålede i hovedet på os. Gamle elever, det er hvad vi er, og det føles noget nær syrealistisk at sige det højt. Eleverne var så utroligt søde og klart det mest fantastiske publikum, man kunne ønske sig, og de havde glædet sig så meget allerede fra søndag af. På scenen gik alt sådan næsten glidende, og det var forfærdeligt så hurtigt tiden gik. Første set, færdigt. Andet set, færdigt. Ekstranumre, done. Da alle eleverne var gået i seng blev vi inviteret op på lærerværelset til øl og vin med lærerne, og det var nok det fedeste i verden. Så mærkeligt, men så overdrevet sjovt, for man er jo vant til, at lærerne sætter rammerne og holder styr på reglerne.

Jeg vil aldrig glemme den aften, og sikke en ære det var at få lov til at spille til de nye elevers galla.

Jeg har forresten en kæmpe, lang video fra hele koncerten, lydoptagelser fra alle numre og en masse billeder dertil. I får lige en lille teaser herfra:

ps. det er mig der står længst til venstre af sangerne

Billeder tilhørende www.musikefterskolen.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Blog-arkiv